Bloggmeny

Årsmötestider

måndag, 26 mars 2007 12:10, Politik

Det är årsmötestider och jag åker runt på stämmor o möten vareviga dag.Det märks att vi lever i en högkonjunktur för på de flesta ställen är ekonomin bra. Vi hade årsmöte med Sossarna i helgen. Vår kongress direktsändes i kanal 24 vilket gjorde att många aktiva följde kongressen.På ett helt annat sätt än tidigare förmedlades stämningar, det har fört med sig att flera än tidigare nu känner att något nytt är på gång med en ny partiledare.Något som man som kongressombud aldrig kunnat förmedla. Kenneth Lundell som är ordförande för S i Lidköping tackar Annelie Starck som gästade arbetarekommunens årsmöte.Vi har många nya medlemmar i Lidköping vilket är mycket positivt.På förmiddagen hade vi ett ideologipass som lockade 40 deltagare,mycket bra.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*