Bloggmeny

Arn premiär.

fredag, 15 augusti 2008 12:15, Politik

Man kan bara vara på ett ställe och jag valde Arn premiären i Skara igår.Det var sista filmen om Arn - Filmen hade ett tragiskt slut - Jag gillar inte tragiska slut-Men filmen är bra,de flesta som var där tyckte att denna var bättre. 1,2 miljoner har hittils sett den första filmen i Sverige.Den går jättebra i Norge och övriga nordiska länder. Apropå Norge så kommer säkert Arn 2 att gå ännu bättre i Norge eftersom det dyker upp en norsk profil och krigshär som slåss på folkkungarnas sida. Sofia Helin som gör en utmärkt roll som Cecilia. Göran Larsson i miljöpartiet fick en statist roll under bröllopet mellan Arn o Cecilia. Kan glädja Göran att han var med 1+1 sekund i filmen..ler... Arn spelas av Joakim Nätterqvist


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

ojo! jag vet att arn filmen är byggd på bökerna. Men du har ju helt fel om att de flesta som ser filmen har läst bökerna! Det är nog fler som bara ser filmen!
Om du skriver tragiskt slut så säger du ju precis att det är ett tragiskt slut, vilken människa som helst kan då räkna ut vad som kan tänkas hända.
Jag kunde räkna ut det, och jag fick det besannat när jag senare såg filmen. Så tack så hemskt mkt!!

19 -åring - 23 september 2008 00:00

Du har tydligen inte en aaning om att Arnfilmen är byggd på Jan Guillos böcker.. Har man läst böckerna vilket de flesta som ser filmerna har gjort så känner man till handlingen i detalj. Nu skrev jag inget om detaljer eftersom jag inte ville avslöja slutet i detalj. Om jag skriver tragiskt slut så säger det inget om vad som sker... Det tragiska kan vara vad som helst..

Tillbaka

kjell hedvall - 28 augusti 2008 00:00

Hur dum är du eller...jag vill inte veta hur filmen SLUTAR!! ditt pucko!!8o|
din blogg är inte mycket för världen..

Arg 19-åring!! - 26 augusti 2008 00:00