Bloggmeny

Arn Tempelriddaren ,en kanonfilm..

tisdag, 18 december 2007 01:08, Politik

Kom just hem från Skara och världspremiären av Arnfilmen. Det finns många sponsorer till filmen,bl,a Lidköpings kommun.Det är klart man känt en förhoppning att filmen skall bli bra. Nu kan jag säga med lättnad att det blev en kanonfilm...Jätteglad och överraskad faktiskt..Gå och se Arn filmen..ni kommer inte att bli besvikna. Bra filmat, underbar natur (vad annars när det är inspelat i Skaraborg o Lidköping) Bra Musik. Bra handling. Bra skådespelare och en bra avvägning mellan action,kärlek,historia och storyn som helhet. Efterfest var det på Kråks och jag har bilder. Jag fick kortet,,,,trevligt.. Arn (Joakim Nätterqvist) och Cecilia (Sofia Helin) Båda kommer att få sitt genombrott med denna film. Grattis alla...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Kan informera dig om att Sofia Helin redan fått sitt genombrott för flera år sedan i samband med filmen Masjävlar. Hon är en av Sveriges mest kända skådespelerskor.

Alex - 21 december 2007 00:00