Bloggmeny

Arenan är invigd

lördag, 26 december 2009 21:19, Politik

Julhelgen har varit hektisk - Ingen julefrid detta år men nu är arenan invigd Lidköpingsborna har fått en mycket bra hall med kvalité.Den kommer att vara till glädje i många hundra år.Det är en rejäl satsning på barn och ungdomar och det kan inte vara fel. Med tanke på klimatförändringarna hade vi säkert byggt en hall i Lidköping.Med Sparbanken Lidköping som sponsor har vi dock fått en gedigen byggnad. Det är inte mycket som skiljer succé från fiasko eller åtminstone stora konsekvenser för de inblandade som i Vänersborg.Det gäller att skaffa sig bra medarbetare från början.Vi anlitade Curt Bergfjord från Karlstad som arkitekt. Han är bäst,så är det bara. Bosse i Backgårn-Johansson byggde och jag hade största förtroende efter att vi genomfört De la Gardieskolans bygge.också i tvåhundramiljoners klassen. Här är alla som arbetat för arenan fångade på samma bild.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

En gedigen byggnad - men med fullkomligt urusel ljudanläggning! Det måste kommunen titta närmare på och sätta dit fler högtalare så man får ett fylligare ljud!:'(

Johan - 26 december 2009 00:00