Bloggmeny

Arena invigning - första bandymatchen.

lördag, 26 december 2009 23:55, Politik

Då var även Arenan invigd för bandy.Trevligt och vad man ser bra nu.Det finns en del småsaker att rätta till som det alltid blir.Nu har vi kört med 4500 personer och det har funkat bra..Rökarna ville gå ut och röka men fick inte det och blev sura.Ljudet klagades det på.Det hördes bra på tredje våning så man får väl rikta högtalarna nedåt.Detta var första gången med full publik,Ljud är en sak i tom hall och en annan med vrålande klack.Men det har sparats på ljudet. Även informatonsteknik som stor bildskärm.Kamerateam.Det går säkert bra att placera ut 50 Tv screens i denna jätteanläggning.Bygga ut fler restauranger.Det får komma senare.Vi sa att det får kosta max 200 miljoner och så får det bli denna säsong.Man vill ha en halvmiljon per år för att fortsätta investera i arenan. Vi får se hur det funkar med allt och sen prioritera. En lycklig man...Belle Arvidsson. Villa spelade i en historisk dress från klubbens start för 75 år sedan.Ja,,ny tillverkad... Mattias Nilsson får här visa upp dressen. I dagens A lag finns det inte många från Villas ungdomsverksamhet. Mattias kommer från LAIK. Johan Andersson blir historisk målskytt genom att göra första målet för Villa inomhus i Lidköping.På straff. Här sätter Jesper Bryngelsson Villas sjätte mål.Bollen slinker in mellan benen på målvakten som ni ser.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*