Bloggmeny

Arbetsmarknaden..Rörstrand o Närebo

onsdag, 13 december 2006 01:36, Politik

Idag hade vi möte med arbetsmarknadsnämnden.De siffror över arbetslöshet som gäller är fortfarande givetvis från en S politik.Den 1/1 ändrar de borgerliga politiken, det skall bli intressant och se vad som händer. Dessa tal är den totala arbetslösheten. Vi hade mötet på Rörstrand och där har i dagarna öppnats en ny restaurang.Huvudändamålet är att ge alla elever mat som under De la Gardieskolans ombyggnad befinner sig vid Rörstrand.Ca 1200 portioner. Allmänheten kan också äta. Ingång inne på gården. Det nya Café Rörstrand har blivit jättemysigt..Ligger dock lite avsides så jag måste göra reklam.Ingång genom muséet. Ikväll spelade vi på Närebo.Mario sjöng Santa Lucia på Italienska.Mycket vackert.....Mer om spelningen under The Politicians,blog


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*