Bloggmeny

Arbetskraftsinvandring igen!!

torsdag, 19 juli 2007 01:02, Politik

I modern tid har vi i stort sett bara haft flyktninginvandring till Sverige. Nu kom beskedet från Alliansen att Sverige skall släppa in arbetskraft. Orsaken är bristen på jobbare. Jag kan inte annat än skratta. För 10 månader sedan vann alliansen valet. Man sa att 2 miljoner stod utanför arbetsmarknaden. Givetivs var det bluff, jag svarade då att vi kommer att få arbetskraftsbrist så det stämmer inte. Vi har många sjukskrivna men det finns orsaker till detta var mina argument. Läkare sjukskriver p.g.a seriösa skäl. Nu är vi där att man insett att vi måste öppna upp för invandring utan flyktingsskäl. Undrar vart de 2 miljonerna arbetslösa tog vägen?? Vi måste detta för att försörja Sveriges åldrande befolkning som han sa ministern...ler.. Semester!! Gött..I år firar jag semester hemma. Jag har rest tillräckligt i jobbet och mer blir det. Jag besökte Degeberg och Parkudden idag för att se Lidköping. Med kameran i hand så fångar jag: Bra va??


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Du har rätt. Visst behövde vi den finska invandringen när det begav sig, p.g.a. arbetskraftsbrist.
Hur många invandrare har vi inte redan i vårt Swedala, som går utan arbete? Utbilda dem istället. Alliansen lär få byta många ministrar innan deras tid vid makten är ute. Tidningsmurvlarna är duktiga på att hitta misstag som dessa gjort. Uräkter har de alltid vid första intervjun, men när de sedan får en uppföljande sådan blir de ställda och har alla möjliga ursäkter. Avgång och därmed uppgraderas till en post i samhället de inte kan något om förutom att den ger en mycket bra lön. Gör väl inget om de inte kan något inom yrket. De kan ju alltid anlita en konsult.
Slå dig nu inte för bröstet, för det finns rötägg även inom "Sossarna".

Fina bilder har du i alla fall tagit.

Dan Lindahl - 20 juli 2007 00:00