Bloggmeny

Arbetarparti???

fredag, 20 augusti 2010 17:39, Politik

Utanför systemet idag stod hela stadens samlade moderata kandidater och delade ut recept. Recept från Sveriges enda arbetarparti står det på förstasidan.Givetvis till för att provocera.Reklammakare går för långt ibland och då är det till för beställarna att reagera.Viket man inte gjort.Själv skulle jag aldrig dela ut en lögn om partiet hade sänt mej detta i en valrörelse. Att kalla det svenska högerpartiet för Sveriges enda arbetarparti är dumt. Vem anser det och ger det några nya väljare. Identifierar sig moderaternas väljare och aktiva som arbetare ??. En rak vänster slår ut högern är mitt svar på dumma tilltag. Som ansvarig och strateg gör jag min trettonde (13)valrörelse.Jag har varit med om att förlora och att vinna. Mina praktiska och teoretiska kunskaper är rätt stora. Så stora att jag får åka runt och lära andra hur man vinner val.Att stå utanför systembolaget är bortkastad tid. I många år stod alltid kommunistpartierna utanför Systemet.Var det en framgångsväg??? Nu står Moderaterna där.Jag tycker de skall fortsätta med det. I receptsamlingen finns det moderat politik insprängt. Man skall bekämpa att ungdomar dras in i organiserad grov brottslighet genom att ge ungdomarna ett sommarjobb. Detta var lösningen enligt ansvarig minister Beatrice Ask.I Lidköping ger vi redan ungdomarna ett sommarjobb. Valradion har startat på 93.8 Man kan även lyssna via nätet,Webradio:http://radiolidkoping.seasites.se/ JG Pettersson-nestorn på Radio Lidköping håller i det hela ihop med Torben.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Bra rutet Kjell. Men ändå dummare, jag kommer aldrig att kunna förstå hur "vanligt hederligt folk" går på denna propaganda. Hur kunde så många rösta på dem. De är ju helt tydliga och ärliga i sina avsikter. Är det månne skattesänkningarna dvs ren snikenhet. Eller lyssnar folk inte på vad De säger?

Kent Almertz - 26 augusti 2010 00:00

Hel rätt Kjell, hur kan dom mä, att juga så fruktansvärt.8o|

Göran Kjörk - 20 augusti 2010 00:00