Bloggmeny

Är det semester....

fredag, 21 juli 2006 00:00, Politik

Jag brukar säga att antingen har jag semester jämt eller så jobbar jag jämt.Det innebär att jag är priviligerad..Landets miljö o jordbruksminister var i stan igår...Både på torget och på Spiken.Nu blev det en del talat om situationen i Libanon eftersom det var meningen att landets integrationsminister skulle varit med.Stod mest o tänkte på att de politiska talen har förändrats kraftigt sedan Palmes dagar. Nu är allt utslätat...Det fanns inte ett ord om att ta ställning,Hade det vart 70-80 tal hade talaren fördömt en part och krävt någonting.Nu tar ingen ställning längre.Runt Israel är det ett evigt tassande.Regimen där kan ju inte vara klok,som jämförelse kunde det ju finnas en organisation i Danmark som kidnappade en svensk.Skulle Sveriges regering då angripa Danmark med bomber och begära krig.Lite långsökt kanske men ändå..Det är väl att ta i.Först får man samtala med varandra och lösa problemet.Som vanligt sitter stormakterna och tittar på.Efter besöket gav jag mej iväg till Skara och allsången.Axevallatravet som jag numera är ordförande i hade Kick off inför trippeltravet.Artisterna i årets allsång är lågpris men visst var det kul att få se Leif "Burken" Björklund på scenen igen,sjungande HEJ BABERIBA.... Denna klassiker...tog en bild på Burken.... Sen bar det iväg till Rosers och det traditionella öset. Skara har en arrangör i Rosers som vet hur man skall göra.Artister från Famefactory underhåller och det är ös ute. Varför kan inte Stadt i Lidköping ha utescen och utöka området med schlager under sommaren.Iallafall tar jag med ett kort på Karin och Norén som bjuder på sej själva när travet festar,en bild på Monica Green o Marita Bengtsson samt en härlig bild på RÅDA bären som Inger sålde på torget.Nu är det sommar.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*