Bloggmeny

Äntligen är Polisen på G

onsdag, 16 maj 2007 00:28, Politik

Under de senaste 3 åren har det kommit 35 nya poliser till Lidköpings distriktet,i stort sett hela ordningssidan är ny.Det märks en bättring och dessutom kommer det ytterligare ett 20-25 tal nya utbildade poliser.Den lokala utbildningen i Lidköping är verkligen bra.Det har varit frusterande att vara ordförande i Brottsförebyggande rådet och samtidigt haft en polisledning som varit måttligt intresserade. Nu är det andra tongångar;Bra. Nu prioriterar vi att motverka nöjesrelaterat våld och skadegörelse.Som ett exempel skall uniformerad polis arbeta inifrån en krog,.Tidigare har polisen i bästa fall arbetat utanför och pratat med vakterna. Med polis inne i nöjeslokalen blir det skarpt läge så bråkstakarna kommer att plockas ut.Även annan hantering kan man ha uppsikt över. Kommunen kommer också att certifiera de restauranger som uppfyller ett koncept där bl.a utbildad personal ingår.Skall bli intressant att följa. Ännu ett snyggt foto.Eldhs skulptur "Ungdom".Det är VÅR. Såg att Bush prisat Reinfeldts ledarskap..??? Vilket ledarskap??? Har vi nån statsminister i Sverige?? Nån mer slät figur har jag aldrig sett som statsminister. Sen så är George Bush Republikaner som de är.De lever sitt eget egoistiska kortsiktiga liv.Jag hade ett långt samtal med en Republikan en kväll i Rockford.Hans ståndpunkt var att vi inte behövde göra något för allt låg ändå i Guds händer-Växthuseffekten den fixar Gud. Jaa..tala om att göra det enkelt för sig.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*