Bloggmeny

Ansvar för helheten

fredag, 02 november 2007 07:31, Politik

Som alla förstår har jag ansvar för helheten. Särintressena finns det många andra som står för.Just nu är det mycket bandyhalls snack. Jag tycker det är bra med debatt. Problemet är att okunnigheten är stor. Insändaren från de 29 företagarna var fylld av okunskap. Vilket gör mig bekymrad. Fast å andra sidan kan de vara med och betala. 500.000 per år från varje företag skulle innebära att en evenemangshall kan byggas. En annan okunnig är Oppositionsrådet Carin Lexmon. Spelar dubbelspel som vanligt. Hon vet mycket väl att det blir skattehöjning - Säger en sak utåt men internt så är det "blir det skattehöjning" så är inte Moderaterna med. Men säg det då i media och inget annat. En annan som jag blev konfundersam på är bandyförbundets ordförande Håkan Ramsin. Han måste vara "pantad i skallen" och borde avgå om de uttalandena stämmer jag läser om i dagens NLT.. Bygger inte kommunerna hallar i Sverige så får lagen inte spela i elitserien. För det första är det inte Ramsin som bestämmer om det skall byggas hallar, för det andra borde han som ordförande värna om den "lilla" sporten bandy. Ett sådant utspel torde innebära en snabbare död för bandyn än vad belackarna säger till mig. En ordförande som skadar den sport han skall värna om skall inte vara ordförande. Så är det bara. Dessutom avskyr jag människor som hotar. Att vara ledare kräver ledarskap och en ledare hotar sig inte fram..Usch,,Näh nu till något trevligare.... Jag var ute på Såtenäs i Tisdags. Träffade flottiljchefen Ingemar Adolfsson givetvis. "Ado" leder en stor och viktig verksamhet både för kommunen som för riket. Här står vi intill det mäktiga Hercules planet. Transportenheten står för viktig samhällsnytta.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Instämmer med sista meningen i företagarnas artikel i NLT "att Lidköpings politiker fattar ett positivt beslut angående evenemangshallen, FÖR ALLAS VÅRT BÄSTA". Som kultur och konferensarrangörer, är vi inte betjänta av en jättearena vid Ågårdsrondellen. Den viktigaste profilfrågan för en konferens och kultur-anläggning borde utgöras av närheten till Lidköpings största tillgång;Vänern.Nej, bygg istället tak över isbanan för bandyn och issporterna och satsa på en anläggning för konferens, konsert, teater, bio, konsthall - kanske även bibliotek - och andra kultur-aktiviterer, ex. vid Framnäs. (Vänermuséet finns ju redan där.) Då kanske vi kan få "ett positivt beslut för ALLAS vårt bästa".

Agne Gustafsson - 02 november 2007 00:00