Bloggmeny

Ännu ett sänke..för alliansen

lördag, 22 maj 2010 23:04, Politik

Återigen är det skandal kring alliansens sjukskrivnings politik.Sänket Husmark Persson är återigen i blåsväder. Alliansen har verkligen några rejäla stolpskott så jag förstår att man hela tiden kör hatkampanjer emot Mona Sahlin för att dölja sin egna brister. Nu är det verkligen förtroende kris när man utmanar kärnan igen i Moderatkretsar.Här kommer det hem skott och bomb skadade militärer från Afghanistan och så får man ingen sjukersättning. Man måste svårt skadad sittande i rullstol bege sig till AF och anmäla sig som arbetssökande. Det är så dumt så det kan ju bara vara borgerlig idéologi som visar sig i all sin glans.Att det dessutom i detta fallet drabbat hjältar från militärer i utlandstjänst borde väl få en och annan att dra sig bort från alliansens egopolitik. Att detta nu kommer i ett tidsmässigt läge då alliansen istället behöver goda frågor för att få tillbaka förtroendet måste vara en katastrof för partistrategerna.Sedan har vi dessutom CUF,s kampanj att hata facket som ytterligare sänke.Hur dum får man vara.Facket är miljoner människor av kött och blod. Väljare..Vad Centern säger till alla svenskar är att vi hatar er...Bra kampanj i en valrörelse..ler.. "Huvudbudskap för kampanjen är "Arbetsmarknaden är ett jävla skämt!", och målet är att utmana "Jantelagen, Socialdemokratin och alla förbannade bakåtsträvare". Man tar uppgiften på allvar, för "framtiden är inte ett jävla skämt", som ordförande Magnus Andersson så stilfullt uttrycker det. Ungdomar måste "ta plats som fan", och trots att de är "sossefierade" så tror CUF inte att de är "dumma i huvudet" och "vill bo i den sista Sovjetstaten Demokratin bejakas genom att individer bemöts "på jävligt olika sätt". Men vad är då deras svar på att förbättra det "jävla skämtet" arbetsmarknaden? Jo, "Fuck facket 4-ever" Det sista stycket har jag citerat från en artikel skriven av Anders Utbult. Härligt med våren nu.Fåglarna kvittrar så härligt i mitt träd. Träffade Tomas Östros.Kommer att bli tung minister efter valet.Ersätter Anders Borg.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*