Bloggmeny

Amerikas Ambassadör var i Lidköping.

lördag, 08 december 2007 01:57, Politik

I Lidköpings USA satsning är företaget ÄFAB,s USA etablering det mest spännande för dagen. Man sysslar med bioenergi och är ett kunskapsföretag samtidigt som man samarbetar med tillverkare av bl.a pelletspannor för värmeproduktion. Man blev uppsatt på USA,s ambassadören Michael Woods lista över företag som är i miljöbranschen. Väst Sverige är världsledande inom bioenergi och vi kallar Lidköping för centrum. Jag kan inte påstå att jag tidigare känt nån ambassadör så väl men jag kan säga att ambassadör Wood är annorlunda. Han verkligen visar sitt engagemang kring miljöfrågan och har sin egen slogan: The One Big Thing. The global warming och kampen för att överleva på vår jord. Han är dessutom republikan och vän med George Bush. Han anser att USA vill använda andra metoder än de länder som skrev på Kyoto protokollet.Han anser att USA vill gå längre och snabbare fram. Jag kan inte bemöta..Ser bara att det är ett äkta engangemang från Woods sida.Nu hjälper ambassadören 30 svenska företag att etablera sig i USA. ÄFAB,s satsning kan bli hur stort som helst. Här pratar jag med Michael. Och här tackar Michael för att fick komma till Lidköping.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*