Bloggmeny

Amerika...

lördag, 25 september 2010 01:54, Politik

Jag är i Amerika. Jag tycker om Amerika.Kunde gärna bo här Finns mycket från Sverigeperspektivet som går att avsky när man är hemma-När man är här känns det annorlunda. Det finns något i luften som inte finns hemma. Det är en paradox att det är borgerliga och högerns människor som hoppar på mej o är elaka när jag är amerikan i Sverige. Jantelagen finns inte här. Jag har fått så mycket skitmail och elakheter och brottsliga saker på mej de senaste åren.Jag har varit tyst.Men avundsjukan för att jag är framgångsrik är enorm.Intressant som sagt att det är borgare - de borde vara amerikaner idéologiskt om ni förstår vad jag menar..Här uppskattas framgång och man får stöd och uppskattning hela tiden. Var väldigt intressant med den lista som publicerades från Sverigedemokraternas intressesfär. Flera namn dök upp från män som förföljt mej. Nu förstår jag sambandet lättare. I Sverigedemokraternas fall fattar jag inte vitsen med att demonstera emot eller idka våld. Även om man ogillar vissa invandrare så funkar det inte att stödja Sverigedemokraterna.Sverige har världens äldsta befolkning. Antalet 80 åringar o äldre ökar snabbt. Sveriges kvinnor föder inga barn. Om vi inte tar hit utlänningar kommer vi inte att kunna försörja våra äldre. Ingen vård att tala om heller. Förstår man det??? Sedan måste integrations och assimileringen bli bättre. Skandal egentligen att SD måste komma in i riksdagen för att de etablerade skall fatta. Många frågar varför man kom in i riksdagen nu. Svaret är enkelt. Invandringen sker från "fel" länder. Det blir för stora kulturskillnader när människor från Afghanistan,Irak,Iran.Somalia kommer till Sverige.Därav reaktionen. Brottsligheten är för hög och situationen i storstäderna är oacceptabel. Brottslighet ägnar sig dock inte människor från de uppräknade länderna sig åt. Det är både EU brottslighet som familj och individrelaterat från alla möjliga länder. Jag skrev här för flera år sedan att vi skulle hämta mer kunskap från Canada som är bra på invandring. Här i Amerika har det alltid funnits rasism,dock aldrig som politisk kraft i nån större utsträckning. Amerika är född och skapad av invandrare och de rika är glada att få billig arbetskraft från Sydmerika och Afrika. Dagens lunch.Dollarn är lågt värderat. Sju dollar för lunch 45 spänn...Amerikanerna äter ute.Massor med restauranger överallt.Chicago är en av världens bästa matstäder..fantastikt utbud och bra kockar. Jag bor i Rockford - Kommunens samarbetspartner i Illinios.Ca en timma norr Chicago. Idag träffade jag Melody från Swedish-American Foundation. De stöttar det svenska sjukhuset i Rockford. Just nu bygger elever från byggprogrammet på De La Gardie ett svenskt lågenergihus på sjukhusområdet. Linnea samordnar. Lågenergihuset blir ett studieobjekt under BioEnergy days som startar på söndag kväll.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*