Bloggmeny

Allt skall privatiseras...

onsdag, 26 november 2008 22:12, Politik

Den borgeliga alliansen tog i rejält i Måndags när de la en motion att all kommunal verksamhet skall privatiseras. De satsar tydligen allt emot nästa val...Sista striden det är...ler... Efter nästa val lär den lag som kallas LOV som alliansen nu genomför försvinna. Vi vill inte att man skall kunna tjäna pengar på vård av gamla och sjuka. Det intressanta med alliansen i Lidköpings förslag är att allt skall privatiseras.... Vattenverket får bli Vänervatten AB,Avloppsverket får bli Kalles avlopp AB. Gatukontoret får bli Anderssons väg och gata och Parkverksamheten tar Nacka över i Nackas Park Ab..så kan jag hålla på och räkna upp säkert flera hundra kommunala verksamheter som skall säljas ut till privata. Det har blivit ett självändamål.Kommer att återkomma till det flera ggr men jag ser fram emot frågan som gör att Lidköpingsborna får säga sitt om denna idéologi som sätter eget intresset före det allmännas intresse. Samma egen intressse som så klart kommit till uttryck i det s,k förköpsärendet av Råda Prästgård. Hade alliansens åsikt fått gälla hade Lidköping fortfarande bestått av husen runt Nya stadens torg. Nån annan utveckling hade aldrig accepterats för det hade gått emot egetintresset. Sannerligen bra representanter för ett samhälle. Intressanr vykort. Som ni ser fanns det bilar på den plats det återigen skall bli p plats. Nicolai gille som skall vara en förening som värnar om det som var förr protesterade. Bilden visar ju att det var så här förr..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Dina pengar????
De kommer väl från oss alla andra i samhället..
Du är ung o grön o förstår inte sammanhanget.

kjell hedvall - 14 december 2008 00:00

Kjell Hedvall och hans gelikar få så gärna använda sina egna pengar för att gynna "det allmänna intresset". Mina och andras pengar bör du hålla dina smutsiga socialist-händer borta ifrån! :D

libertarianen - 14 december 2008 00:00

Vägen fram till Ridhuset borde vara kommunen.

kjell hedvall - 28 november 2008 00:00

Apropå Gatukontoret och Anderssons väg o gata, är det kommunen eller vägverket som är ansvariga för "månlandsskapet" vid Lidköpings Ridklubb som kallas gata (väg)?
:$

Oven - 28 november 2008 00:00


Härligt att kommunalrådet Kjell hedvall skriver på sin blogg igen. Hoppas hälsan nu blir bestående så läsarna får sina lystmäten tillgodosedda vad som kommer att hända med Lidköping " DelaGardie stad." ini framtiden. Särskilt nu när staden tvärtemot många andra sjuder av expansion och vilja.
M.vh. Med arbetstidsförkortningsförslag 40 timmar tisdag t.o.m. fredag?
Lev väl.

lennart albertsson - 27 november 2008 00:00