Bloggmeny

Alliansen i Lidköping på nätet.....

torsdag, 14 januari 2010 13:09, Politik

Ser med viss förvåning att alliansen startat en grupp på Facebook som heter Byt regering i Lidköping. Ja inte att man startat sidan för det är en självklarhet att man vill det.Kommunen betalar t.o.m bortåt en miljon för Carin Lexmon så att hon kan arbeta för att man skall byta regering i Lidköping.Generöst. Förvåningen är att man inte skrivit ut vilken som står bakom sidan.Vem skriver och vem är ansvarig. Det man åstadkommit hittils i textväg lär inte ge så många röster.Sidan kanske är tänkt som ett internt forum för redan frälsta. Annars tänker jag på annat just nu. Jan Källson på Thunbolaget avled igår morse och det var riktigt tråkigt.Jan förstod vad näringspolitik är och arbetade oavbrutet för sitt bolag och för Lidköping. Jan såg över partipolitiken och arbetade för saken. Vi samarbetade mer än någonsin tidigare eftersom Jan trappade ner för fem år sedan då han lämnade över VD posten.Jan var stark i sin argumentation och jag såg faktiskt fram emot nya projekt där vi kunde utveckla Lidköping tillsammans.Nu blir det tomt, mycket tomt. Vila i frid. Dagens vinterväder är ett eldorado för fotografer.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vad gör dig förvånad egentligen ang Facebook gruppen? Är det inte lika anonymt som den allianspolitik som bedrivits under mandatperioden?

Är jag kritisk? Ja! Och därtill på kommunalrådets blogg! Modig? Nää, snarare dumdristig!

Men jag tycker inte kommunalrådet skall bekymra sig för en anonym grupp på facebook. Den bli lika anonym som allianspolitiken i stan!!

Den samlade alliansktaften är inte stark, tyvärr!

Jörgen Larsson - 14 januari 2010 00:00