Bloggmeny

Alliansen har stora problem o väljarna sviker.Mycket trav nu.

lördag, 14 juli 2007 09:50, Politik

Det är som bekant politisk vecka i Almedalen, Visby på Gotland. Som vanligt följer politiken sina mallar och allt är traditionellt. Undrar om det någonsin kommer att förändras. De politiska talen innehåller inget nytt. Allians regeringen har både problem med vad de gör samt att de även gör tvärtemot vad de har sagt. Det sista är alltid allvarligt för en regering. Senaste exemplet är att det skall bli ränta på uppskovsbeloppen vid fastighetsförsäljningar. En politisk kursändring kan jag förstå men att ta ut det retroaktivt fungerar alltid som dynamit. Sedan skall finansministern spara 4 miljarder på försvaret,ler. Undrar om det var det som alla moderata militärer röstade på. Jag var på Axevalla igår, det blir mycket trav nu och nästa helg är det Sto-championatsfest. Jag blev förvånad då en mycket känd borgerlig politiker berättade för mej att det jäser ordentligt nu i de borgerliga leden. Att bo på landsbygden och samtidigt vara pensionär gör att man blir orättvist drabbad av allianspolitiken. Det var inte det jag röstade på sa han. På Axevalla igår var det finske stjärnkusken Jorma Kontios dag. Jorma vann sin seger nr 8000. Helt fantastiskt. Han prickade dessutom in den 8000 segern med hästen Vala Boko. Vala imponerade i kvalet och blir klar favorit till finalsegern på söndag.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*