Bloggmeny

Aktiva dagar

söndag, 15 oktober 2006 14:29, Politik

Det händer så mycket o det finns så mycket att skriva om att jag får utveckla denna sida.Många besökare också,under valet låg jag på 9000 besökare,,nu har det fallit till 4000/månad,men jag är jättenöjd.I fredags var jag på teater,helstolliga 123 Schtunk bjöd på Romeo o Julia.mycket bra.Fick ej ta bilder dock. Igår firade Manskören Harmoni sitt 70 årsjubileum -tillsammans med Lidköpings orkesterförening o Mikael Samulsson hade man förlagt det hela till Rosers i Skara. Jag var inbjuden och budskapet var tydligt:Vi vill ha en konsertsal i Lidköping. Nu kostar detta ca 70 miljoner i nybygge,.Vara kostade 100 miljoner men vi behöver inte lika stort.Vi får se.jag sa att vi jobbar på det. Om 5 år när Harmoni firar 75 år kanske vi har.För hela Lidköpings kulturliv så behöver vi något bättre..JA... Rolf Hörnfeldt i sångartagen. Jag fick en pratstund med Mikael -Fantastisk sångare som tillsammmans med Harmoni o Orkesterföreningen gav en strålande konsert.Jag rös och var på väg till himmelen flera gånger. Hasse Andersson Thomas Miles och Orkesterföreningens dirigent Johan Kjellberg. Ett stort tack till Yvonne.körens dirigent och Loa som jobbat hårt med arrangemanget.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*