Bloggmeny

5000 personer på torget....Trevligt..

söndag, 21 december 2008 21:32, Politik

Lite bilder från torget idag. Scotts firades som vinnare naturligtvis på hemmaplan i Lisch. Kjell Åberg intervjuar Robert Muhrer i Bengt Hennings.Scotts närmast. Knökat på torget.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det skiljer fortfarande nästan 10 % på riksplanet..
Bekymra dej mer över vilken ursvag statsminister vi har...
Denne Reinfeldt är så långt man kan komma ifrån en statsman. Beter sig som en valhänt nybörjare...

kjell hedvall - 22 december 2008 00:00

Man upphör inte att förvånas över hur regeringens starka män fortfarande tror att man skall kunna svälta arbetslösa tillbaka till ett arbete. Det är väl en överdrift att kalla regeringskansliet för en dagisavdelning, men man har väl en bit kvar till gymnasial nivå!:)

Sympatisör - 22 december 2008 00:00

Angående din trevliga morgon längre ner på sidan så får du väl passa dig så att eran sk allians inte röner lika stora "framgångar" som på riksplanet:
"Oppositionspartiernas lansering av "Dom rödgröna" blev ingen hit hos väljarna. Avståndet mellan blocken fortsätter att minska. Mona Sahlin har tappat 372.000 väljare på ett år."
Detta från senaste opinionsundersökningen från DN/Synovates

Nisse Hult - 22 december 2008 00:00