Bloggmeny

3 anmälningar...

fredag, 11 januari 2008 02:16, Politik

Året har startat med tre anmälningar gentemot kommunen. Ja, anmälan till JO om diariet kom i december. Sedan blev vi anmälda till Arbetsmiljöverket för ifrågasatt arbetsledarskap,och nu även till diskrimineringsombudsmannen för att vi inte har svarat på en enkät...Det verkar vara populärt att anmäla.Ordet anmälan har en negativ klang och medför genast en nyhet. Många gånger leder en anmälan inte till något. Andra gånger måste det leda till något bättre. Arbetsmiljöfrågan på fastighetskontoret måste förändras.Att kommunen skall ha ett fungerande diariesystem likaså..Frågan om en enkät är väl ingen stor fråga,,jag förutsätter att den kommer att besvaras. En del fåniga kommentarer lägger jag ut,,,har ju rätt att besvara dem..ler....Jo det bästa stället att möta väljarna är på krogen,så att jobba där är bra,,från barn o fyllehundar får man höra sanningen som bekant. Sedan får jag mail ibland om hur jag hanterar svenskan när jag skriver,,ärligt talat så bryr jag mig inte ,har aldrig förstått mig på "svensklärare" , ett språk är till för att utvecklas,skriv som du talar. Förstår ni inte vad jag skriver får ni gå en svensk kurs..ler Sen har jag ingen korrekturläsare här,fast även de som har det,typ NLT skriver fel.Fast å andra sidan kanske de också får mail om detta från wisserbessrar.. Tog några bra höstbilder,hade tänkt använda dem till lidköpingsnytts fototävling men glömde lämna in,,ler. Å andra sidan var motivet från det vinnande bidraget inte ifrån lidköping vilket jag trodde var förutsättningen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Fortsätt blogga trots s k skitmejl. Jag kan väl tänka mej att du får en del skit på krogen också.
Göteborg verkar ha en nykter syn på bandy-arenor. De lägger en på Heden. Kostnad 17 milj. Bandy på vintern och fotboll på sommaren
Vad jag kan förstå vill man kunna spela SM-final i Gbg vissa år på denna bana. Tydligen finns inga krav på hallar för det. Opponenter fanns dock. Någon tyckte att man kunde åka till Ale och spela bandy. Någon annan att att det är för få nationer som kan attraheras till ett bandy-Vm på Heden!?

Sympatisör - 12 januari 2008 00:00