Bloggmeny

1900 talet mötte 2000 talet..

torsdag, 01 april 2010 10:56, Politik

Genom åren har jag fått mail att blogen här är svårläst. Nu senast fick jag ett mail att jag är dålig i svenska för att jag inte använder nytt stycke.Problemet är att tekniken inte godkänner nytt stycke utan skriver ihop allting. Skall dock kolla om det går att ändra på.Tills vidare får jag göra nytt stycke genom att dela av med dessa streck,--------------------------------------------Alliansen i Lidköping upphör aldrig att förvåna.Man gjorde en stor sak av att det inte finns färgkartor i materialet inför beslut i Miljö och hälsa.Nu agerar man som om inte ärendena är handlagda och beredda av proffessionen.En märklig nämnd som skall överpröva allting i detaljer.Vi gör ideliga försök att inpränta politiker rollen visavi tjänstemännen men misslyckas ständigt.Många politiker älskar att rota i småsaker och sådant man förstår.Vad skall göras och hur det skall göras.Ständig debatt.I fullmäktige tas upp saker som hur en lampa skall tvättas eller hur en karta skall se ut. Digitalt eller kvar i det analoga 1900 talet. Såg en bra kommentar i NLT att 93 % i Sverige har en dator men tydligen inte den borgerliga alliansen i Lidköping. Hur kan man besluta om framtiden när man inte lever i nuet. Kan glädja skrivaren att alliansen inte bestämmer i Lidköping. Pinsam opposition snarare och där skall de förbli.------------------------------------------------------------ Moderaterna är ett parti i Lidköping som ständigt skakas av avhopp - Särskilt kvinnorna hoppar av.Nu hoppade en kvinna av i kommunstyrelsen,istället satte M in en ny kvinna.En karriärist och snabbklättrare.Erfarenheten är att de inte heller blir långlivade.Den andra skrällen under måndagens kommunfullmäktige möte var att Centerns starka kvinna -Andre vice ordförande i Barn och Skola ,Marianne Nilsson också hoppar av.Vad händer inom alliansen i Lidköping??


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*