Bloggmeny

1500 miljarder till finansinstitut utan krav???

lördag, 01 november 2008 17:29, Politik

Igår var en märklig dag när finansminister Anders Borg bad innevånarna i Sverige att kräva lägre ränta och att bankdirektörerna skall ta bort bonussystemen. Antar att han vill göra sig populär hos folk som inte förstår- Det finns ju en hel del sådana både som kommenterar här som på Lidköpingsnytt...ler. Hade jag vart finansminister hade man börjat med att skriva in som VILLKOR att skall ni ha några pengar av Sveriges innevånare så tar ni bort bonusarna,sedan arbetar ni för sänkta räntor före stora vinster. Skriver ni inte på så blir det inga miljarder från samhället...Väldigt enkelt istället för att be mig gå och tala med en bankkassörska...tokerier....rent ut sagt. Alla som åkt förbi isstadion kan se att vi fått en helt ny belysning. När man ser skenet så är det stor skillnad.För min egen del är jag mest glad för att det inte kostade mer än 1.5 miljon. Tidigare förslag har legat på det dubbla vilket gjort att vi sagt nej. Nu ingår denna kostnad i de 218 miljonerna-den summa som ältas av vissa som för dyr för en hall trots att det inte är kostnaden för hallen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*